Programul De Slăbit Care Îți Oferă O Nutriție Optimă, Naturală, Cu Un Aport Minim De Calorii, Fără Să Fie Nevoie Să Te Înfometezi Sau Să Exersezi Toată Ziua La Sală
Daniela Dan
Oameni dragi, 

Dacă doriți să slăbiți corect și eficient și în același timp să vă asigurați că organismul vostru funcționează în parametrii maximi în timpul acestui proces, aceasta este cea mai importantă scrisoare pe care o veți citi azi.

Programul de slăbit Wellness conține mai multe pachete care, consumate împreună, oferă o nutriție optimă, naturală, cu un aport minim de calorii și care sunt bazate pe cercetări în domeniu.

Tot din nevoia de a slăbi am început și eu să consum aceste produse și după ce am văzut rezultatele acestora, mi-am dorit să împărtășesc starea de bine cu cât mai multe persoane, iar rezultatele sunt într-adevăr uimitoare.

Sunt mii de persoane care au slăbit deja cu ajutorul acestor produse, și acesta este doar începutul.

Înainte să-ți prezint produsele aș vrea să-ți aduc la cunoștință…

O Notă Importantă...

Trebuie să înțelegi că rezultatele din acest program nu sunt o promisiune sau o garanție.

Dacă sunt consumate corect, produsele Wellness pot aduce rezultate bune.

Însă, depinde doar de tine dacă alegi să le consumi în conformitate cu indicațiile. 

De asemenea, obiceiurile alimentare pe care le ai pe lângă program pot afecta drastic evoluția ta, tocmai de aceea nu ne asumăm nicio promisiune care ține de forma ta fizică, ci doar de beneficiile produselor.

Acestea fiind spuse, dacă ești o persoană determinată care își dorește să facă o schimbare, te rog să citești în continuare.

Haide să îți arăt ce primești…

Ce Conține Programul De Slăbit
 • SHAKE NATURAL BALANCE - produsul care îți oferă o nutriție completă, te ajută să slăbești, îți crește nivelul de energie și puterea de concentrare.

 • Shake-urile sunt disponibile în 3 arome: vanilie, ciocolată și căpșuni. Sunt gustoase, ușor de băut și conțin cantitatea ideală de proteine. De asemenea, acestea îți oferă o perioadă de sațietate mai mare și diminuează pofta de dulce.

 • Ingredientele acestuia sunt naturale: proteine de mazăre, pudră de ouă integrală, proteină din zer (din lapte), mere, măceșe și fibre din sfeclă de zahăr. Produsul nu conține gluten, zahăr, coloranți artificiali, conservați sau organisme modificate genetic.

 • Deși ne oferă sațietatea și nutrienții de care avem nevoie, o porție are doar 70 Kcal (echivalentul unui măr) și astfel este posibilă pierderea în greutate. Aceasta este demonstrată clinic de către oameni de știință suedezi de renume mondial din Igelösa, precum Stig Steen, produsul fiind testat timp de 8 ani înainte să fie lansat pe piață.
 • PACHETUL WELLNESS - supliment alimentar ce oferă o combinație de 12 vitamine și 10 minerale, acizi grași esențiali, omega 3, acid eicosapentaenoic (EPA) și docosahexaenoic (DHA) - reglatori ai proceselor fiziologice fundamentale, provenind din ulei de pește de calitate superioară, extract de afine și microalge ce conțin carotenoidul astaxanthin (cel mai puternic antioxidant cunoscut). 
 • Conține vitaminele A, B6, C și D care contribuie la o bună funcționare a sistemului imunitar. 

 • Astfel: 

 • 1. Uleiul de pește conține acizi grași esențiali. Se numesc esențiali deoarece corpul nostru nu-i poate produce singur. Așadar, trebuie asigurați din alimentație, de exemplu, mâncând pește gras de 2-3 ori pe săptămână sau, dacă nu e posibil, luând ulei de pește ca supliment alimentar.

 • 2. Vitaminele și mineralele din pachet asigură necesarul de nutrienți esențiali, pe care corpul nu are cum să îi producă și pe care de cele mai multe ori, datorită stilului de viață haotic, omitem să le luăm din hrană.

 • 3. Antioxidanții importanți sunt vitamina C, E beta-caroten, seleniu și astaxanthin - toți furnizați de Pachetul Wellness.

 •  SHAKER GRADAT ȘI LINGURIȚĂ (pentru măsurare) - singurul element tehnic de care ai nevoie pentru a-ți prepara shake-urile.

Rezultate Ale Programului

Dietele Stricte Și Epuizarea Fizică Nu Sunt O Soluție
Desigur, fiecare persoană în parte alege metoda prin care vrea să slăbească sau să se mențină energică și sănătoasă, dar nu așa o facem noi!

Epuizarea nu este o soluție. Produsele noastre sunt concepute pentru a-ți oferi toți nutrienții de care ai nevoie în fiecare zi pentru a funcționa la capacitate maximă și în plus, te ajută să slăbești.
 •  Multe persoane au început să consume shake-urile Natural Balance în vederea pierderii în greutate, dar au continuat să le consume pentru starea de bine și energia de care au avut parte. 
 •  Acestea oferă o alimentație optimă și un aport minim de calorii. 

 • Aportul glicemic este scăzut, ceea ce contribuie la scăderea nivelului insulinei.

 • De asemenea, un nivel echilibrat al zahărului în sânge reduce pofta de dulce, apetitul și te determină să nu mai fii atât de pofticios. 
 •  Consumarea shake-urilor între mese te ajută să menții un nivel crescut al energiei și să ai o formă fizică și mentală bună pe parcursul întregii zile.

 • Datorită nivelului de sațietate vei fi energic și gata să execuți și exerciții fizice. 

 • Astfel, susținem persoanele care vor să devină mai bune, fie că vor să slăbească, să lucreze la forma lor fizică sau pur și simplu să se mențină sănătoase și pline de vitalitate. 
Este Pachetul Wellness Pentru Toată Lumea?
Da! 

Acesta conține produse dezvoltate și testate în Suedia de către oameni de știință de renume mondial și conține necesarul zilnic într-un singur pliculeț.
 • Este special adaptat atât pentru nevoile organismului feminin, cât și ale celui masculin.

 • De aceea a fost fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde farmaceutice de calitate și puritate câte un pachet personalizat pentru fiecare gen.

 • Nu conține gelatină provenită de la porcine sau bovine, coloranți artificiali sau organisme modificate genetic

Dacă Ești Ca Mine, Pui Mult Accent Pe Beneficii, Așa Că Uite O Parte Din Ele:
 •  Creier: contribute la funcționarea normală a creierului.
 •  Sistem imunitar: îmbunătățește sistemul de apărare, reduce inflamațiile și durerile.
 •  Vedere: îmbunătățește capacitatea de protecție a ochilor împotriva razelor UV și îi face să fie mai puțin obosiți.
 •  Vitalitate: reduce starea de oboseală și epuizare.
 •  Vitalitate: reduce starea de oboseală și epuizare.
 •  Piele: îmbunătățește elasticitatea și nivelul de hidratare al pielii, reduce ridurile și petele de vârstă.
 •  Mușchi și articulații: îmbunătățește rezistența la efort, crește forța musculară, reduce inflamațiile și durerile.

Acum că am văzut care sunt beneficiile, haide să vedem ce altceva mai include programul:

Primești Și Acces La Un Grup De Facebook 
Consider că oamenii care au scopuri comune trebuie să se susțină reciproc, de aceea am creat un grup de Facebook care este folosit cu scopul de suport.

Poți pune întrebări, să-ți împărtășești progresul și să comunici cu oameni care cred în aceleași lucruri ca și tine.

De asemenea, pe grup se postează des recomandări nutriționale pentru ca parcursul tău să fie cât mai ușor de urmat. 

De asemenea, deoarece vrem să ne implicăm cât mai mult pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele, îți oferim gratuit:
 • O listă cu 123 pagini de alimente sănătoase, la care sunt calculate caloriile pe suta de grame.

 • Deseori, ne e greu să calculăm caloriile și valorile nutriționale de la fiecare masă, tocmai din cauza faptului că nu avem o listă care să conțină majoritatea alimentelor. 

 • Știm cu toții că pentru a slăbi trebuie să fim în deficit caloric și de aceea e indicat să ne calculăm caloriile consumate zilnic, dar sfatul nostru e să o faceți pentru sănătate - monitorizați care este aportul de macronutrienți pe care îl consumați și îmbunătățiți unde este cazul.

 • Lista de alimente este un ajutor de nădejde dacă vă doriți să faceți acest lucru.
 •  Îți calculăm greutatea ideală, în funcție de înălțime și vârstă.

 • Nu trebuie să exagerăm sau să ne descurajăm. 

 • Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră și să avem un corp armonios. 
Primești Întreg Programul De Slăbit Împreună Cu Toate Bonusurile…
Pentru doar 235 lei (preț client direct).

Da, ai văzut bine… Shake-ul Natural Balance, Pachetul Wellness, Shaker-ul gradat, acces la grupul de Facebook, lista de alimente și calcularea greutății pentru 235 lei. 

Iar transportul este inclus.

Dar asta nu e tot…
Mai Beneficiezi De Încă Un Bonus
Un pachet ajunge pentru 21 zile. 
 • După 3 pachete cumpărate (la interval de 21 zile), al 4-lea pachet vine gratuit.

 • De ce?

 • Pentru că ne pasă de clienții noștri. Ne pasă de oamenii care cred în produsele noastre și pe care îi preocupă sănătatea lor. 

 • * Fiecare dintre cele trei produse din program (Shake-ul, Pachetul Wellness și Shaker-ul) pot fi achiziționate individual, însă, noi le-am îmbinat, creând astfel acest program deoarece recomadăm consumarea lor concomitentă. 
 • * Bineînțeles, shaker-ul trebuie achiziționat o singură dată, urmând ca următoarele pachete să conțină doar Shake-ul și Pachetul Wellness.
Astfel, Dacă Ai Obiective Înalte Și Vrei Să Te Autodepășești 
Îți recomand produsele Wellness. 

Desigur, evoluția ta depinde doar de tine, însă ce știu e că aceste produse te vor ajuta să fii cu un pas mai aproape de ceea ce-ți dorești.

235 lei pentru tot ce oferă programul e o nimica toată… mai ales ținând cont că ai deja micul dejun asigurat de shake-ul Natural Balance și nu mai trebuie să-ți bați capul cu acesta.

Acestă investiție (căci nu o pot numi cheltuială deoarece îți oferă ceva cu adevărat benefic la schimb) e una pe care o faci în sănătate.

Așa că, nu mai sta pe gânduri și achiziționeaz-o acum.
garanția Satisfacției Tale
În termen de 30 zile, dacă ai consumat maxim 30% din produs și nu îți place, îl poți returna, iar noi îți dăm toți banii înapoi.

Astfel, ne asigurăm că nu ai absolut nimic de pierdut.

Vrei și tu o schimbare?

Atunci te aștept să completezi formularul...

Prin plasarea comenzii sunt de acord cu GPDR, Termenii si Conditiile, Politica Cookie.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Trebuie să înțelegi că rezultatele din acest program nu sunt o promisiune sau o garanție. Dacă sunt consumate corect, produsele Wellness pot aduce rezultate foarte bune, într-un timp relativ scurt. Însă, depinde doar de tine dacă alegi să le consumi în conformitate cu indicațiile. De asemenea, obiceiurile alimentare pe care le ai pe lângă program pot afecta drastic evoluția ta, tocmai de aceea nu ne asumăm nicio promisiune care ține de forma ta fizică, ci doar de beneficiile produselor.
Copyright 2020 - Oriflame România| All Rights Reserved